icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 60831
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
12 November 2018 21:29
1

Resume av vecka 2 LCHF Måttlig

Nej, vecka 2 blev inte så bra, eller rättare sagt jag vägde in bra siffror på min vägdag efter vecka 1

Vägde sedan en extra gång i mitten av veckan, oj så mkt jag hade gått ner.

Där spårade jag nog ut, åt lite mer kolhydrater, drack några glas vin i helgen. Och det fick jag sota för i dag på min vägdag. Endast -2 hg, midjemåttet blev i allafall -1 cm till och det känns på byxor och kjolar.

Så nu får jag tänka till och inte överäta kolhydrater. Jag har satt som mål att gå ner minst -0,5hg/vecka.

Ja det är bara att kämpa på. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 12 Nov 2018 21:53
    paloma

    Det blev minus i alla fall, det tar du igen denna veckan👍

Logga in för att skriva en kommentar.