icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 63329
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
4 januari 2013 19:28

Mät och belåten

Började om med LCHF-kost igen. Efter att under hösten "fuskat/valt" att äta mer kolhydrater, med följd att mina magbesvär eskalerade. Så har jag nu tagit tag i kosten igen. Ätit en god och mätande kycklinggryta med ädelost och Zuccini till. 2 glas vin kommer det att bli också, men efter dagens intag av mat och dryck så ligger ändå kolhydraterna endast på 18.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.