icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 62724
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
18 mars 2012 17:08

Hemkommen från Kickoff i Oslo.

Efter att festat och ätit onyttigt i 2 dagar, så blir det till att skärpa till sig i några dagar. Företaget som jag arbetar på, har bytt namn. Så det har varit ett stort event i Oslo, med mat och dryck och bra uppträdande. Vi var cirka 6800 personer som fick uppleva detta.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.