icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 63327
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
22 januari 2013 20:24
1

Förkylning på G

Typiskt att förkylning kommer som ett brev på posten. Vill inte/har inte tid att vara sjuk, men det blir nog några dagar i sängen så som det känns nu. Vikten upp 2 hg sedan förra tisdagen, inte heller bra. Men får ta tag i det igen.

Kommentarer

  • 22 januari 2013 22:21
    Känns som att så är det jämt! Hoppas det går över fort åtminstone. Krya på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.