icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

kelfstrs blogg

LCHF 63325
67 årig tjej (kvinna) som har börjat om med LCHF dieten.

Åt enligt LCHF år 2012, gick då ner 10-12 kg. Tyvärr så började jag att slarva och äta mer och mer kolhydrater. Nu har några kilon kommit tillbaks, och efter att jag har försökt på egen hand, så inser jag att jag behöver den här extra "kontrollen" som det är att registrera all mat.
Är pensionär och älskar att baka och träna.
Nu med LCHF så är det slut med bakningen till oss själva, men har många som beställer av mig, så jag kan fortsätta med min favoritsyssla.
6 januari 2013 15:32
1

Baconinlindad fläskfilen med broccoli

Hej Hittade receptet här på MD, väldigt gott blev det, men fick förlänga tiden tyckte inte att den var klar efter att den hade innetemperatur på 75 grader. God gräddsås och broccoli till gjorde middagen komplett. Som tur är så blev det över även till matlådan. Skönt att inte behöva fixa mat tills i morgon. I kväll blir det Keso och några skivor rökt kalkonkött. Nu börjar arbetsveckorna igen och det ska bli kul att träffa arbetskamraterna igen samt att komma in i vanliga rutinerna.

Kommentarer

  • 6 januari 2013 15:47
    visst är den god, har själv testat den

Logga in för att skriva en kommentar.