icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Karins Kickstart 800

Kalorisnål 4126
Första gången med Matdagboken men nu har jag påbörjat en Kickstart på 800 kcal.
För att motivera mig lägger jag (än så länge) ut foton på vad jag ätit samt någon kommentar. Om någon är nyfiken på vad som kan ingå en dag i måltidsplanen så kan ni ju kika.
1 augusti 2020 09:28
3

Vecka 3 Sammanställning

Vecka 3 gick väl bra, även med inplanerade avbrott.

Det känns fortfarande relativt ok att hålla på med måltidsplanen även om jag var supersugen på att strunta i det igår kväll. Sista dagarna på semestern är det så lätt att leta ursäkter.. men jag stod emot vilket jag ju är glad för idag.

Jag läste nån stans att det inte går att säga att den bästa dieten är GI, LCHF osv utan den bästa är den man klarar av att hålla. Mitt mål nu är att hålla den här måltidsplanen en vecka till och sen får jag se om jag ökar kalorimängden eller fortsätter med 800kcal/dag någon vecka till. Jag vill i alla fall fortsätta att laga Matdagbokens goda och hälsosamma recept.

Godast - Tacosallad med kycklingfärs, den lagar jag igen!

Minst god - Laxburgare med coleslaw

Viktnedgång - ner 1,8 kg vecka 3

Peppnivå - 6/10, nyhetens behag har helt klart avtagit och jag har inte gått ner så mycket som jag hoppades de första veckorna vilket gör mig lite opepp

Karin

Kommentarer

 • 1 aug 2020 17:01
  Tita

  Se positivt på din fina viktnedgång -1,8 kg på tre v är faktiskt riktigt bra!! Det räcker gott med 0,5 kg/v då har du chans att få en hållbar viktnedgång!!

  Tusen pepp, håll ut👍👍👍👏👏

 • 2 aug 2020 11:44

  Tack, för din uppmuntran! Jag menade dock inte -1,8 kg på tre veckor utan det är begången sista veckan. smiley

 • 3 aug 2020 09:20
  Tita

  Jösses det var inte dåligt!!!

Logga in för att skriva en kommentar.