icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

jennjohs blogg

LCLC 94,7 kg 70 kg 23675
Här kommer jag försöka skriva upp hur det går för mig och vad jag tränat och hur det känns, kanske en hel del om mat också. Är ganska dålig på att skriva varje dag men när det händer något ska jag skriva ner det.
19 november 2018 08:41
7

förvånade mig själv

Jag har aldrig riktigt gillat styrketräning, även att jag hör och läser att det är ett av dem bästa sätten att få kroppen att tappa fett och blir snyggare. Detta beror mest på att jag inte tycker det är så roligt och att jag anser att jag inte är stark och duktig nog för det.

Men i Fredags när jag jobbade, tog jag cyklen istället för att ta bilen och jag upplevde att det kändes annorlunda i benen jämnfört med hur det kändes dem gånger jag cyklade i sommmras. Så på lördagen bestämde jag mig för att okej jag provar att styrketräna och bad mamma direkt om tips.

Det var även i samband med detta jag såg jag tappat 3,2 kg på 3 veckor. surprise

På söndagen lyckades jag ta mig iväg, började med uppvärming 15 min på löpbandet. Sen gick det till min förvåning mycket bättre än jag trodde, om någon sagt till mig hur tungt jag körde skulle jag ha skrattat och sagt det är omöjligt.

Idag dock är jag mör och känner av träningen mest vid rumpa, lår, bröstmusklerna, och axlarna. Hoppas spinningen går bra ändå. Vikten gjorde inte som jag trodde heller, den rasade ner 1 kg, ställde mig två gånger på vågen bara för att vara säker den sade rätt.

 

412f1c3a-2dde-4501-8eb2-dfdf98e9ddae.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 19 nov 2018 09:12

  Bra jobbat!! Förvånande att vikten dök sådär, man vet aldrig riktigt var man har kroppen tydligen laugh

 • 19 nov 2018 09:15

  det känns verkligen skumt, måste gjort av med massa vätska och legat på kraftigt underskott. Kanske därför jag är hungrig nu på morgonen när jag vaknar smiley

 • 19 nov 2018 14:27

  Inte alls omöjligt smiley

 • 19 nov 2018 14:49

  jobbigaste är att idag, har jag svårt att få bort hungerskänslan... åt precis portion köttfärs med pasta, och är oförändrat, lika hungrig än... sad när diskmaskinen blir klar ska jag micra en kuse och ha philadelphia på den, hoppas det blir bättre idag.

 • 19 nov 2018 15:48

  Sannolikt inte om det är så att du ätit extremt kolhydratsfattigt utan att vara van vid det. Två val, bit ihop och kör ditt race ändå även om det är obekvämt (kolhydratssug, abstinens går över) eller lägg till lite mer kolhydrater i kosten (fullkorn, långsamma som inte sätter hela blodsockret i gung). Ska du träna mycket kan du behöva öka mängden kolhydrater, du kommer ändå att hamna i ketos om det är det du vill. 

 • 19 nov 2018 15:52

  blev en hel rågkuse med philadelphia, så jag håller mig snäll smiley jag kommer nog se till att ligga på underskott men åter introducera kolhydrater. så borde vikten gå ner ändå :)  kommer defenitivt bli mera av smårgåsen :)

 • 20 nov 2018 10:21

  Hoppas att allt går bra nu, och att du inte är allt för mör efter träningen laugh

Logga in för att skriva en kommentar.