icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
29 april 2010 20:05
2

nu var det dax igen :)

välkommen tillbaks till internet säger jag till mig själv idag!
har ju haft en dator som inte riktigt funkar.. den lever sitt eget liv, och jag harreparerat den ett par ggr redan.. så den var  inte mycket att ha längre.. men den var ju gammal med...

har fortfarande inget trådlöst internet så jag sitter väldigt obekvämt vid tvbänken och lånar ps3ans nätverkskabel lite... bredbandsbolaget har tydligen skickat nytt lösen, för allt för länge sedan, men jag har inte fått nån :( litye surtatt betala för nåt man inte kan använda.. men..... jag har fåttveta att jag ska få tillbaks lite på skatten, så jag som vart litehalvdeppig den senaste tiden gick idag och köpte mig lycka förpengar som inte finns än.. typ köp nu, och betala senare... alltså i juni..

så nu sitter jag här med minlilla söta vaio, och skapar lite bekantskap med en pryl, och just nu mår jag ganska bra =D

har ändrat om ganska drastiskt i kosten för tillfället.. gått ifrån lchf i ett par veckor, men ska tillbaks dit snart igen då det är en livsstil som jag valt.

jaghar vart en del sjuk och haft värk så det har blivit ytterst lite träning de senaste veckorna, och maten har jag skött.. ganska illa, ätit allt för sällan och för lite.. och hur blir då denna ekvation? jo, vågen går uppåt igen :(

i måndags var jag uppe på samma vikt som jag var när jag började med matdagboken... TUR att jag redan då hade gått ner 5 kg på denna sidan nyårsafton! tror kanske jag ska ändra startvikten lite, för min egen skull, så att jag ser hur resultatet blir...

jaha, nu får jag allt sträcka lite på mig..

hoppas ni mår bra och kämpar på!
a

Kommentarer

  • 30 april 2010 06:56
    Kämpa på så visar vågen neråt igen. Ha en trevlig helg. Kram
  • 30 april 2010 10:07
    tack det samma! ja vad brukar man säga... lätt fångat, lätt förgånget... ingen riktig vinst utan riktig kamp :) kram

Logga in för att skriva en kommentar.