icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
15 september 2010 19:06
1

kvällspromenad snart.

ska alldeles strax ge mig ut på kvällspromenaden.
blir 5 km motionsslinga med kusinen. mysigt.

idag har jag ghunnit med en hel del faktiskt..

när jag skulle hämta kottarna på dagis och jag hade gått nästan ända fram började regnet ösa ner, så jag "sprang" (läs gick fort som en stolle) hem igen och hämtade bilen. vi skulle ju iväg direkt ändå(= lite osmart att komma på att man "glömt" bilen när man redan gått hela vägen och sedan springa tillbaks, men jag tänker efteråt.

vi var hos kusinen och drack lite kaffe och lämnade lilltjejen där.
vår store pojk blir 5 år på söndag, så jag tog med honom och handlade fika, han fick välja helt själv. det blev både det ena och det andra (= men skoj var det att se vad han valde.. handlade även ingredienser till hans favvomat som vi ska äta till lunch på födelsedagen.. lasagne. så ett antal hundralappar fattigare gick vi ur affären, lillkillen hur glad som helst., han hade ju valt allt som inhandlats idag..

nej, nu känner jag att det blir ett väldigt rörigt, och svårläst inlägg så jag lägger av och går ut och vallar fläsket lite istället (=

trevlig kväll!

Kommentarer

  • 22 september 2010 15:40
    Hehe ibland kan livet vara rörigt men då vet man att man lever :) Promenader är alltid skönt och mysigt tycker jag ^^ *pepp & kram på dig*

Logga in för att skriva en kommentar.