icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
14 augusti 2010 22:36
4

hjälp!

ligger på sjukan och har opererat bort ett diskbråck. fick dåliga besked. operationen hade gått bra men disken mellan de två kotorna längst ner i ryggen är helt slut.
jag måste gå ner kraftigt i vikt för att sedan få stelopereras. om jag vill slippa ryggvärken. och det vill jag ju.

gaaah!

har hamnat i en depression och all min kämparglöd ja hade då jag var aktiv på denna sidan har vart som bortblåst väldigt länge nu. hade tillochmed glömt mitt användarnamn... men som tur var kom ja på det ganska snabbt.

har gått ifån lchf dieten, slutade med den i maj tror jag. och sedan dess har jag gått uppoch ner i vikt som bara den.
började om i slutet av  juli med lchf men mådde inte alls så bra av den som sist.
så ja gick över till gi varianten istället.

nu vet jag inte hur jag ska gå tillväga. ska man äta måltidsersättning medans såret i ryggen läker? så det blir mindre tryck på kotorna fortare? och hur ska jag då fortsätta gå ner i vikt när jag börjar äta mat igen? och vad ska jag äta enligt då?
vet inte hur jag ska göra. vet bara att nu måste ja verkligen ändra mitt liv och gå ner i vikt så fort som möjligt så jag kan leva som en normal människa utan smärta.

någon som har något bra tips?

behöver verkligen hjälp.

trevlig helg.

Kommentarer

 • 15 augusti 2010 13:04
  Mitt tips är "vanlig mat" i måttliga mängder. Fråga dem på sjukan om de har någon dietist som kan hjälpa dig med hur du ska äta. Ha det så bra du kan, helst lite bättre. Kram
 • 15 augusti 2010 18:55
  tack. ska nog be om dietistråd. kram
 • 27 augusti 2010 14:11
  Måltidsersättningar innehåller de näringsämnen som du behöver men de mättar väldigt dåligt. Det är ganska jobbigt att behöva gå runt och känna sig hungrig hela tiden. Ett bra tips att minska på kalorierna men ändå känna sig mätt efter maten är att äta mycket grönsaker. En sak som jag har börjat med är att göra grönsakssoppor. De mättar väldigt bra och har mycket mindre kalorier än andra maträtter. Jag brukar även äta ett kokt ägg till eftersom protein också bidrar till mättnadskänslan. Jag äter mycket mindre kalorier än tidigare så har jag tagit kosttillskott som man kan köpa på apoteket. Jag köpte en som heter Kvinna, där det innehåller ämnen och vitaminer som kvinnor behöver extra mycket. Det är mina tips :) Hoppas att du känner dig bättre nu. *kram*
 • 31 augusti 2010 11:57
  tack för goda tips =) det går bättre och bättre för varje dag. ska köpa "kvinna" på apoteket, tror det är bra. Kram =)

Logga in för att skriva en kommentar.