icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
25 mars 2010 21:32

gaaah! redan torsdag!

det var då attans vad tiden går fort!
idag har vart en dag med massor av sol :) klev upp strax efter att klockan slagit 06, hade min egna lilla stund innan någon annan vaknade, drack kaffe och gjorde frukost i lugn och ro.. helt underbart!

sedan var det bara att väcka mannen och de båda barnen som sussade så gott.. kottarna skulle till dagis idag (enda dagen denna vecka pgav förkylning och att de är lediga fredagar just för tillfället) så de var ju hur glada som helst!

när frukosten var avklarad hoppade de glada kottarna i kläder och overaller, riktigt snabba var de idag.. konstigt att allt bara går snabbt när det vankas roligheter...
prick halv nio lämnades de glada små på dagis och jag fortsatte ner mot staden.
hämtade upp mormor (eller rättare sagt så tvingade jag med lilla trötta mormor ut på stan på klädjakt)
och så knallade vi runtrunt, från affär till affär, och gick igenom varenda plagg som fanns tror jag... jag är ingen shoppingmänniska och går sällan på stan bara för skojs skull, men nu var jag ute efter något fint att ha på mig till helgen.. lördag. då är det både dop på dagen, och kvällen har vi barnvakt och är bortbjudna på middag/fest..
och eftersom jag faktiskt tappat lite över 7 kilo på denna sidan nyårsafton så tyckte jag att jag var värd något nytt, så jag slipper välja bland något av mina gamla söndertvättade kläder..

som sagt, jag är inget fan av klädshopping... men idag var det faktiskt riktigt trevligt! vet inte vad det var som gjorde det.. allt flöt på bra helt enkelt! OCH jag blev bjuden på lunch, OCH lyckades äta någorlunda lchf :) fläskfilet med cremefraisesås, och grönsaker till.. fick det till dagenspris också! var ju bara att be snällt att de skulle byta ut potatis mot grönsaker, och försäkra mig om att det inte var något mjöl i såsen :)
gottigott var det med :)

iaf, hem kom jag med 3 leggings, samt 3 tunikor :).. och 5 st tröjor till min man... var på väg att köpa kläder till kottarna med, men det nöjet vill jag inte ta ifrån dem.. DE älskar kolla på kläder, och blir heelt överlyckliga när de får välja själva :)

var alltså på stan i lite mer än 7 timmar och 6 av dem var ren jäkla shopping! heeelt slut i benen nu!

blev bara 30 min promenad utöver det, men det är väl ändå förståligt?! har ju knatat runt hela dagen!

nog "ordbajsat" om detta..

ha en bra kväll!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.