icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Här i bloggen kommer jag skriva om vardagen och allt vad den innefattar.. blir säkert mycket som min man kallar för "ordbajs"
men det är väl det som är meningen med blogg? en slags dagbok :)
10 mars 2011 19:54

DaGeN fÖrE fReDaG (=

Så, torsdag och 4 dagen med lchf (= Har funkat väldigt bra, var så inställd på det.. Fick dock en liten svacka (avtändning?) igår, så jag knappt lyckades ta mig ur sängen.. gick upp 3 ggr för att äta och sedan sov jag.. Blev lite för lite mat den dagen, men det lilla sockermonstret förlorade!! Imorgon är det fredag och jag slutar jobbet 07, hem köra kottarna till dagis, köra ett träningspass innan jag intar vågrätt läge (= Förresten, vi firade 6 årig förlovningsdag i tisdags, och jag fick en så fin present av min man! Det blev både förlovnings samt bröllopspresent... Vi ska gå på METALLICA den 3 juli! I AM SO HAPPY!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.