icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
7 mars 2012 07:58
17

Vilket elende o misär

Ja vad ska man säga, det svämmar över här på MD tycker JAG om LCHF o matstörningar, Nu ska inte alla ta åt sig, men nånstans måste det ju finnas normer eller är det som nån epedemi, Gör en så gör alla, frågorna haglar på Forumet om LCHF, varför läser man inte på innan man ska göra nått så man vet det är nått för just mig, Ätstörningarna likaså, är detta ett forum för ätstörningar, missförstå rätt, kanske det behövs professionell hjälp!! så många unga här just nu me just ätproblem, Sticker väl ut hakan här, men skrivs det så för uppmärksamhet eller vad?? Idag ska jag må bra, trimma ännu bättre o leva väl, Paktat me Ulrika om träningen, så nu kör vi hårt idag, Är det tungt o motigt, pakts, ger lite extra knuff Le lite o gör någon glad

Kommentarer

 • 7 mar 2012 08:07
  gittan52
  Är benägen att hålla med dig! Men jag har hjärntvättat mig själv med "du kan inte ändra på andra, däremot kan du ändra ditt sätt att förhålla dig till dem". Nu väljer jag vilka forumtrådar jag vill följa och bevakar dem. Förr kunde jag nog lägga in en kommentar som "var har du letat information innan du ställde frågan här" men nu skippar jag helt dessa trådar. Att som novis ge råd till personer med grava ätstörningar kan nog stjälpa mer än hjälpa. Nej, jag ska njuta av våren, fågelkvitter och välja bort energitjuvar ;)
 • 7 mar 2012 08:17
  Håller oxå med er två :)) De skall jag göra .. Ha en bra dag. Kram
 • 7 mar 2012 08:44
  UlricaJ
  Jag instämmer i ovanstående kör! Nu går jag ut för mina minimum 5 km =D
 • 7 mar 2012 09:00
  Gittan där gör jag detsamma, hoppar över o läser det jag vill Njut ute i vädret AUdrina hade en lite förhoppning hinna me ett besök när jag var där nere, men tyvärr försöka nästa gång Ulrika njut o slit så som jag, fråga?? Va har du för hund??
 • 7 mar 2012 09:02
  UlricaJ
  Jag har 2 st schäfrar, en blir 10år nu i juli, den lille"fan" blir 1 år i maj =)
 • 7 mar 2012 09:18
  Ja de finns ju fler tillfällen att komma :))
 • 8 mar 2012 16:11
  Solei
  Fortsätt att må bra du och läs det som tillför dig något. Sköt om dig och ha det gott !
 • 8 mar 2012 17:49
  hej vilken fin katt du har. jag har inte märkt några som har ätstörningar. hälsn yrla
 • 8 mar 2012 19:27
  Rogann vi räknar inte, det gör Md, du väger din mat o Md räknar ut det,, Ex om du ätit Korvstroganoff så finns den i listan på mat, om du vägt maten på din tallrik o den väger 125 gram skriv in grammen då o tillbehöret o sen räknar Md ut vad du ätit Kopiera din matlista för en dag o lägg in hos mig så ska jag se på vad du ätit
 • 9 mar 2012 07:19
  Idag känns det bra, igår vart en dålig dag, skulle ha bara kaffe på jobbet men nej vips så skulle det vara ballerinas chokladfyllda kakor, oj va kalorier det vart, blir less på mig själv, men nya tag, Ronjja o jag ska crossträna i kväll)) Snobben letade Morris för några dagar sen(( men nu har han kommit in i vardagslunken igen Kram kram
 • 9 mar 2012 06:17
  Bummlan
  Morrn min kära! Den här har jag missat. Sant och rätt har du! Hoppas du får en alldeles fantastisk dag! Kram på dig!!!!
 • 9 mar 2012 06:32
  Morron vännen, du missar ibland så gör jag, massor me annat, men så vips så hittar man o undrar va har jag missat denna
 • 9 mar 2012 06:36
  Bummlan
  Ja men vi har ju våra umgängestrådar. Jag går inte ofta in och kollar nya bloggar, jag. Hur har du det idag? Allt frid och fröjd? Har Snobben hämtat sig från Sundsvallsresan? :D
 • 12 mar 2012 22:07
  Bullon
  Precis som du , jaropi, har jag också funderat. Tycker faktiskt att det är många hetsätare här . Och andra matstörningar. De borde nog försöka få vård på annat sätt, tycker jag . Tydligen är det ett rop på hjälp de sätter in men vi kan ju inget göra för det! Jag skummar igenom de som råkar komma förbi men kommenterar inte. Och, jag har många gånger funderat på, varför folk ger sig in på en helt ny diet utan att ha först läst in sig på den!? Hur vågar de ens??? Kommer jätte enkla och ibland nästan dumma frågor upp här. Jag har utbildning och lång erfarenhet av mat och kockande. Jag vet vad jag håller på med, vågar jag påstå! Hurra vad vi är bra!!!!
 • 13 mar 2012 06:08
  Bullon, jag kan bara hålla me dig i allt, o just det hur ska vi kunna hjälpa dom som jobbar för egen nergång o har ingen utbildning(( Jag hänger me i kören HURRA VA VI ÄR BRA, HA EN SUPERDAG

Logga in för att skriva en kommentar.