icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
21 februari 2012 14:28
12

Vårvindar friska leka o Viska,, ja det var nu lite lögn

Vindar ja o lite mildare Temepratur än vanligt, men leker nej , det rev på bra o drivorna vart hårda o tunga att forsera,, men det tog lite extra da:]] Pakter är nått jag gillar, jag packtar ofta me olika här på Md, Bummlan o Ronjja är dom jag gör det mest me, Prommis i skogen, Crosstrainer eller PowerWalk, Jogg, även om vi inte bor på samma ort kan man ha säskap i trimmen. samtidigt får man en liten spark i räva att göra nått extra när man vet det är en annan som gör det du skulle göra, vi lägger ofta ut bevis här på bloggen, mest för att det är skoj inte för att vi tvivlar på varandra Peppa varandra o packta,,,,,

Kommentarer

 • 21 feb 2012 14:41
  Rogann ja solen var lite framme, men nog är det vintrigt, vila o ta vara på dig så kommer du tillbaks
 • 21 feb 2012 14:43
  Det var rejäl vinter det. Här plaskar det så jag var uppe i butiken o skulle köpa fröer, riktiga vårkännslor....... fröerna får vänta nån dag till. De hade just kommit och var inte utställda. *Suck Jag "pakta" till mej 20 min cykel i går, men överdrev och cyklade 2 mil sammanlagt, sen Cirkel-pro, så idag har jag jäääätteont i armarna, hehe. Det sporrar otroligt när man vet man är flera som ska göra samma sak. Idag har jag odlat fräknar istället, fikat i solen, Underbart att den årstiden är här. Nu har jag 1 mil att cykla i dag.....minst
 • 21 feb 2012 14:49
  Underbara bilder på snö och hundar :))
 • 21 feb 2012 14:49
  Go dagens Tanta, jag har redan köpt fröer va jag nu ska me det till ha ha ha Stavningen min är ju skrämmande måste jag erkänna,snabba ryck när man skriver så blir det så, PAKTA heter det ju,, Ja det tar på bättre att veta att det är nån annan där nånstans som man gör det me, roligare är det o,, Gymmet idag Aerobics o förhoppningsvis ett Core pass, sen blir det en kvällsprommis på 3,5 km Ha det bäst o skitkul se dig lite här o där
 • 21 feb 2012 14:50
  Audrina på snön vet jag inte men på snobben är det de
 • 21 feb 2012 14:51
  ok ja så är de nog att vi är lite trötta på snön ;)
 • 21 feb 2012 15:46
  Synd att du inte kan läsa av tex kcal, på samma sätt som på en(min) MC 100 kcal på cykeln var 4,2 km, sen la jag på lite mer motstånd och mätte till 200 kcal, och det blev exakt samma siffra (8,4KM) fast jag cyklade saktare men med mer motstånd. Attans vad blommor jag fick i sommras, från lobelia och petuniafröer, gav till grannar o vänner efter jag tagit det jag behövde. Tack o det är skönt att vara tillbaka, även om själva ifyllandet av maten inte funkar
 • 21 feb 2012 16:15
  Kcal uträkning har jag på Crossen o på samma sätt som du me motstånd, lika på dom på gymmet,, tycker Mc är skitrökigt)) Va är det som inte funkar me matinläggningen da, jag tycker det funkar bra för mig,,,Tur nog,, men kanske du gör det svårare än det behövs
 • 21 feb 2012 16:29
  Jag får lägga in varenda ingridiens för sej, sen om jag lagar för 4 så måste jag räkna ut 1/4 av allt. Myyyycke tråkigare än att titta på TV o cykla, haha. fast jag tycker oxå det är höjden av tråkighet, det var därför sparren fron Tita (??) var så bra När jag tänker efter hade jag oxå kcal-mätare på min Cross. *Skrapar me foten..... Nu har jag "hantlat" så jag skakar. Doc hade drämt journalen i skallen på mej om han sett....Skrattar så jag kiknar
 • 21 feb 2012 17:28
  anna54
  Hej jaropi, nu är jag tillbaka igen, efter detta telia-trassel. Härliga snöbilder men vore ännu härligare att se de i januari, nu är det väl snart dags för barmark. Här är det så halt, man får gå sååååå försiktigt. Jag tänker att ramlar jag nu så kommer jag väl aldrig upp, med min fetma. Jag är skitförsiktig. I morgon ska jag på meditation om jag sover i natt. Ha det bra. Kram.
 • 21 feb 2012 19:43
  Tanta nu tycker jag du strular lite för mycke, väg maten på din tallrik o ta rätter som är färdiga i listan finns ju massor ju,,, klart på nolltid,, Chakeit baby chakeit Anna jag har ju undrat vart du hållit hus, kollat o kollat men nu är du ju här, Ta det lungt på isen så du inte bryter några ben, hur går det för dig me mat trimmen o sömnen??
 • 22 feb 2012 07:08
  anna54
  Jodå det går väl sådär med maten och sömnen. Men det känns bra att gå på Ätstörningskliniken, känns som om jag har fått mer energi att ta mig för med att göra saker istället för att ligga i sängen och ha ångest. Ha en bra onsdag. Kram.

Logga in för att skriva en kommentar.