icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
15 mars 2012 18:00
28

Varför Blogglänkar i en Blogg

Har nu sett ett tag Länkar till olika bloggar, men hallo, detta är en blogg o vi skriver ju här av en anledning, Visst skriv som ni vill, men handen på hjärtat hur många går in på eran länk, dom flesta skiter i ditt inlägg o går o läser ett inlägg här på Md, O matlistor hela bloggar o oftast flera bloggar me mat Frukost Mellanmål Middag Mellanmål Kvällsmat Lessen men vet me mig jag går inte in o läser o jag vet att många inte orkar görat, inget illa mot någon men för min del är detta lite oförståeligt

Kommentarer

 • 15 mar 2012 18:26
  Att skriva upp sin mat på bloggen tycker jag hör till - det är ju lite detta handlar om faktiskt. Sen om det inte är så kul att läsa för andra är väl skit samma, bara strunta i att läsa det. Men kan vara bra terapi så man tänker dubbelt på vad man faktiskt stoppat i sig på en dag.
 • 15 mar 2012 18:22
  Ovanlig o Rogann va skönt jag inte var ensam, Trött är förnamnet, Rogann man kan ju skriva om vad som helst i bloggen det tycker jag är okej o roligt, men att länka till en annan blogg är inget som har me Md att göra Skriv på du Vart är du i utmaningen tappa inte bort dig nu?!!
 • 15 mar 2012 18:10
  Håller med! Speciellt dom som länkar till sina egna bloggar. Man blir bara trött på det!
 • 15 mar 2012 18:36
  ioannas det var det jag skrev, att alla gillar nog inte läsningen, men det tycker jag är en smaksak om ni vill skriva det i bloggen, jag skriver i dagboken,,, det jag mest ser som nått oförståeligt är länkar till en annan blogg
 • 15 mar 2012 19:11
  Haha komiskt, jag satt innan idag och funderade på samma när det gäller länkarna. Jag gör lite så som du sa, jag klickar in mig på inlägget, möts av en länk enbart och hoppar oftast ut från inlägget igen utan att ha klickat på länken. Dock gillar jag att läsas folks matdag, ger mig tips och idéer om mat att själv prova på. Jag ska väl inte säga så mycket, min blogg har fått kritik en del gånger för mitt sätt att skriva i den. Men folk gillar olika och man lär sig ganska snabbt vilka bloggar som är intressanta eller inte för en.
 • 15 mar 2012 19:28
  Jag är en av dem som länkar till min blogg genom min blogg här på MD. VARFÖR? Jo för att jag bloggade här också innan. MEN jag vill ha allt samlat. Är inte bara folk från MD som läser ens blogg, har nära och kära som bor långt bort. Och dem vill jag inte ska snoka runt vad jag sysslar med här på MD.. Dessutom är min blogg mest för min egen skull, för att jag ska kunna blicka lite bakåt.. Det är ju fritt om man vill läsa andras bloggar eller inte. Oavsett om det är en blogg här på MD eller på nån annan sida. Och vad som skrivs i varje blogg är ju upp till blogginnehavaren.. Som läsare kan man bara välja att läsa eller inte läsa :P
 • 15 mar 2012 19:36
  Jag håller med yatzy. Jag länkar också till min viktblogg, men aldrig utan att ha skrivit någonting relevant i inlägget här på MD. Att bara skriva ut en länk känns onödigt, men eftersom jag inte skriver allting här på MD (då många av mina vänner inte är medlemmar) så har i alla fall jag tänkt att det kanske finns någon här som vill läsa hela storyn, inte bara delar av den.
 • 15 mar 2012 19:44
  Ofta räcker det att läsa något enstaka inlägg i en blogg (oavsett vart man hittat bloggen) för att se om det är en blogg som intresserar en eller inte. Jag läser verkligen inte alla bloggar som skrivs här inne på MD. Läser bara dem jag vet brukar vara vettiga eller dem som har en spännande rubrik. Är många man sållar bort liksom..
 • 15 mar 2012 20:07
  hej har jag inte märkt men det verkar ju märkligt. hälsn yrla
 • 15 mar 2012 20:12
  Nu är mitt inlägg just det det är, ett inlägg till blogg länkar, Yatzy du skriver ofta bara en länk färdigt o fler me dig, o om det är bara att lägga in en länk o sen ut va är vitsen me länken, Jag ska inte skriva namn o peka på nån men jag ahr varit in hos flertalet o inte finns det kommenrtarer, Ta inte åt er ni ovan er har jag inte varit hos, Men poänget me Viktdagboken är väl just det, inte att länka till er andra blogg, då kan ni ju bara ge dom som vill ha adressen o sen är det bra med det
 • 15 mar 2012 20:14
  Thea just maten är okej om det nu inte står Havrgrynsgröt me protein i varje inlägg, jag brukar o få tips därifrå
 • 15 mar 2012 20:17
  Du har givetvis en poäng i det du skriver. Jag tar inte åt mig, även om det vore riktat till mig. Alla gör vi på olika sätt. Jag har valt att ha min "riktiga" blogg utanför MD för att vänner och familj läser den. Men samtidigt vill jag ha lite kommunikation med er medlemmar här för ni vet, om någon, hur det är och vad man går igenom och det är viktigt att få pepp och kunna ta del av andras historier också :) Men visst, det kanske inte är någon direkt vits med att länka till sin "riktiga" blogg här, men för mig känns det viktigt att kunna ge andra den möjligheten. För det finns faktiskt de som väljer att besöka länken och sedan återkommer :) Men alla tycker vi olika och det är väl tur det. Pepp till alla!
 • 15 mar 2012 20:24
  Avancerat nog ska du ha en egen blogg det har jag o haft i många år, men varför skulle jag länka dit, om du vill att folk ska hitta dig kan du ju lägga ut adressen i din presentation här då ligger den där hela tiden o dom flesta går ju faktiskt in o läser där o då kan dom klicka sig vidare, Jag har inget imot dig eller nån för den delen men ville bara höra varför i en blogg som denna
 • 15 mar 2012 20:27
  Alla gör olika, men vill man kan man ju skriva en hel roman här om "fel" som folk gör på matdagboken i sina bloggar, forum, matdagböcker osv.. Men alla gör olika och har olika skäl.. Är bara att gilla läget och undvika sådant man inte gillar eller håller med om.. Mer än så är det inte.
 • 15 mar 2012 20:27
  Jo givetvis är det så. Men det gäller ju bara plusmedlemmar. De som inte är det kan ju inte gå in på andras presentationer. Jag kan till exempel inte göra det och det finns nog väldigt många fler med mig som inte är plusmedlemmar, och jag tycker det är bra att folk länkar sina bloggar. Sen är det ju tyvärr inte många som länkar till sina bloggar som skriver speciellt mycket om sin viktresa. Vilket jag personligen tycker är tråkigt. Men det kan ju inte hjälpas :)

Logga in för att skriva en kommentar.