icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
29 augusti 2012 17:54
1

Uppriggat o klart för svettpasset

Ja så var det dags att ta tag i träningen igen, lega på slagsida på latsidan, Sommaren har varit lat lat o mera lat, skön har den varit fast dte varit grått o blött Idag vart det 13 min stepp med Ea More Workouts på min extra höjda Balanceboard sen vart det 30 min Biggest Looser, 5 Min Trappspring enligt Utmaningen i tråden i forumet, nöjd är jag men tror det blir lite extra i kväll, får se vad orken vill::)) Hoppasni alla haft en super dag o att det blir en lika bra kväll,

Kommentarer

  • 30 aug 2012 20:17
    hej vad du är duktig. heja heja hälsn yrla [LANK]http://bokstart.blogspot.se[/LANK]

Logga in för att skriva en kommentar.