icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
9 april 2012 16:42
10

Tibetansk Svamp, Mirakelsvamp eller??

Ja så var jag inne på dag 2 med Mirakel Kefiren,, köpt lite tibetansk svamp som avger nått i mjölk så varje dag bildas det Kefir, Drack ett glas igår o snart glas 2, Läser om fler som använder detta o att det ska hjälpa på massor me olika krämpor samt vara bra för magen, Kör på ett tag så får vi se, den växer ju me, så snat kan jag proppa i mannen me, så slipper han köpa Acitmel, Påsken är över o nu är det tillbaks i vardagen skönt nog, massor me go mat o dryck , inte så mycke godis o sånt men men ner har det slunkit lite av varje, prommis på 45 min avklarad o nu väntar Ea Active Ha en bar kväll o jag hoppas vädret är me er

Kommentarer

 • 9 apr 2012 17:29
  VAR HAR DU FÅTT TAG PÅ DEN?????? sån där hade jag för 30 år sen som jag fick av en tjej i Portugal Jag har letat efter sån svamp men gett upp för jag tror att den är bra men på något vis så blev jag av med min svamp, tror tom man kunde frysa den. Du kommer bli en helt ny tjej och din man kommer inte känna igen dig, kanske inte men frisk kommer du bli från alla krämpor. Har du fått tag på nytt spel??? Jag har just kört 30 min boxning och stepup, måste komma igång igen efter alltför lång paus.
 • 9 apr 2012 17:36
  hej roligt att påsken har varit bra. här har det också varit bra med mycket god mat. hälsn yrla
 • 9 apr 2012 18:09
  Ronjja Du ska få av mig när den växt på sig om du vill ha?? Ja jag köpte det där du har, o kört nu efter ett vanligt pass, har gjort ett eget jag ska prova i morron, modifiera sen när jag ser hur det vart, i morron ska jag cykla till jobbet är det tänkt, hua säger jag 1 mil enkel väg,, ja många lediga lata dagar här me, Bra jobbat hörru, hur går det annars da?? Yrla va sköntdet är me lediga dagar o att man får må bra, ha en super kväll
 • 9 apr 2012 18:16
  Livet leker ;) har varit på den nedre delen av skalan ett tag, inte för något särskilt egentligen men så är ju livet..... Tror det blir bättre bara träningen kommer igång igen....besök....återkommer
 • 9 apr 2012 19:02
  Humör mässigt har jag varit okej träningsmässig lååångt nere, men som du säger livet är så, uppar o nerar, hur har påsken varit hos er?? här har den varit så bra, snobben taklar av raskt nu,, ska ringa vetrinärern o kolla om jag kan få komma o röntga honom, vill inte han ska ha ont o lida,,
 • 9 apr 2012 20:39
  Ja påsken har förflutit utan att sätta några större spår ....... Men uhhh Stackars Snobben, det kan gå fort när det väl sätter in.... men tråkigt är det Krama honom lite extra från mig och Morris
 • 9 apr 2012 20:45
  Ja visst är det tråkigt o jag har svårt se för mig här hemma utan honom, min livlina lite grann, men kan inte jag få låna Morris:))) Jäkla sköning den killen,,
 • 10 apr 2012 05:17
  anna54
  Svampen ser ju ut som blomkål. Hoppas att Snobben blir frisk. Skönt med vardag tycker jag. Hoppas du får en bra vecka, att Snobben blir frisk och att svampen hjälper. Kram
 • 10 apr 2012 05:54
  Go morron Anna, ja man kan ju hoppas för snobben, men han har åldern imot sig, så hoppet är nog litet, enligt många så sk svampen vara bra den, Hur har du det nu da, o hur har din påsk varit??
 • 10 apr 2012 07:41
  anna54
  Jo jaropi, påsken har varit bra på många sätt, har varit mycket i kyrkan, men också lång och det tär med så många helgdagar på raken. Skönt att det är vardag idag. Ska till Arthur, engelskläraren, och hoppas få skratta lite tillsammans med honom och tanterna, kan behövas.

Logga in för att skriva en kommentar.