icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
6 juni 2012 10:16
5

Sveriges Nationadag:))) vad äter ni denna dag

Många har ledigt, nån kanske ska ut o demonstrera nått?? Men äter ni nått speciellt eller är det som en vanlig dag i matväg??? Grillad Val blir det här med Potatisgratäng o vitlöksbröd, i måttliga mängder, Ha en fantastisk dag o le lite o gör nån glad

Kommentarer

 • 6 jun 2012 10:46
  Taco var länge sen här känner jag, tacosallad är ju gott det me Äppelpaj ännu längre sen, vilka frestelser du utsätter dig för:))
 • 6 jun 2012 12:26
  Här blir det grillat om det inte börjar ösregna lagom till det är dags att ta fram grillen, eftersom någon har stulit sommaren och vägrar ge tillbaka den så får vi se om det blir grillat eller ugnsstekta saker som äts i kväll, dock har valet av mat inget med nationaldagen att göra, grillat skulle vi gjort ändå hehe.
 • 6 jun 2012 16:28
  hej har ätit potatissallad egen med äpple ärtor, gräddfil, majonäs rödlök bostongurka i den. rökt skinka till. Sedan en pannacotta gjord på rabarber o jordgubbar. hälsn yrla
 • 6 jun 2012 17:42
  Anne72, visst är det ett aber det där, vi får inte äta men laga ska vi)) Håll tungan rätt i munnen du, Thea här har det ösregnat hela dagen, jag hoppas ni får grilla o njuta av grilldoft o härlig smak Ha en superkväll Yrla va duktig du är me hemlagade röror, lät så god den där att jag måste nog prova, pannacottan gör du den direkt med bären i från början??
 • 6 jun 2012 19:38
  Anne va duktig du har varit:)) Imponerad nu, stå på dig, men jag lider me dig O jag kan tänka mig golukten

Logga in för att skriva en kommentar.