icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
29 mars 2012 08:14
12

Skit i alla börjar omar denna underbara vårdag

Läser o läser o läser, blogg efter blogg om börja om, starta på nytt, Nog har jag mina nerturer men vadå börja om???? gå vidare, Motivationen kan tryta o vi har dåliga dagar, Alla uppar blir tillslut ner på vågen va du säker::)) Men nu är det på väg mot våren o jag önskar er alla en Fabulös dag o helg som närmar sig^.^ Lev idag o glöm gårdagens skit, Tjing Tjong i kalsongen nu rullar vi i gång en

Kommentarer

 • 29 mar 2012 08:37
  Håller med helt och fullt! Börja om indikerar ju att man är tillbaka till utgångspunkten, startvikten. Fasen, man gick en smula brevid stigen ett tag, men nu kliver man upp på den igen. Så ser jag på det!
 • 29 mar 2012 08:44
  Absolut. spårar vi ur får vi laga spåret och hoppa upp där igen. :) massa pepp
 • 29 mar 2012 08:48
  gittan52
  För många kan det vara en mental kick att "börja om" att utgå från dagens vikt utan att snegla bakåt på eventuell uppgång eller berg- och dalbana. För mig betyder "börja om" att man tycker att man misslyckats med sina mål och vill prova igen och kanske på ett annat sätt. "Börja om från början, börja om på nytt" Men livet börjar inte om, det fortsätter tills det tar slut och jag önskar så att vi alla kunde se allt, vikt, motion, kost, välbefinnande, sorg och glädje som en del i det pågående livet och lära oss av det som inte gått så bra så att vi kan göra det bättre. Och framför allt, vara ärliga mot oss själva vad gäller våra mål! Hoppas du får en riktigt bra dag!
 • 29 mar 2012 09:04
  Asja o pcos just så menar jag me vi slingrar hit o dit men går vidare Asja jag hoppas halsen din kommer sig, ett skit få sånt nu Pcos massa pepp till baks o ha en super dag Gittan förstår va du menar, men det jag läser är oftast dom som haft ett avåk i mat eller motion o det är ungefär som om allt är tillbaks till starten, tror även många har så stora krav på sig själv att det faller av vanmakt, Små steg o lite sunt förnuft skulle nog hjälpa många Ha en kanon dag du me, Många kramar o peppar till er
 • 29 mar 2012 09:07
  Tack, jag hoppas att jag blir kry fort, för jag går snart upp i limningen av att bara sitta och glo :D
 • 29 mar 2012 09:10
  Det tar på hjärnkontoret när man inte är hundra men inte riktigt sjuk heller, Men du gör rätt som tar det lugnt så det inte blir värre
 • 29 mar 2012 09:13
  Det värsta är att jag måste författa en 4 sidor lång bokrecension på engelska idag också. Hur 17 gör men det när hjärnan är utbytt mot vadd? Ute i sista minuten är jag också, som vanligt. Nåja jag skjuter på det lite till ;)
 • 29 mar 2012 09:16
  Ha ha ha avundas dig inte,, det lät drygt o inget roligt, o om man inte har mer än vadd hemska tanke, Kanske lite Meditation o bön till högre makter???
 • 29 mar 2012 09:18
  Dom högre maketerna lyssnar sällan på mig, det är nog för att jag inte ber så flitigt som alla andra ;) Jag tror på en alvedon och en timmes sömn, sedan en kopp te (med honung, vilken lyx!) och en rejäl spark i baken!
 • 29 mar 2012 09:28
  kaffe247
  Håller med! Vi går vidare! Kanske det beror på att det tycker att de har misslyckats när de inte klarat av att hålla sin strikta diet? Därför kör jag ingen diet, då kan jag ju inte misslyckas på det planet iaf. Det ända jag bryr mig om är att det går åt rätt håll, vilket det inte gjort på sistone, men jag GÅR VIDARE ;P Ha en bra dag!
 • 29 mar 2012 19:25
  hej ja det är idag som det gäller. Vi ska leva i nuet. hälsn yrla
 • 29 mar 2012 20:35
  Kaffe, ja det kan jag o tänka mig att dom tycker det blir ett misslyckande, jag äter heller inte nån diet, o inte riktigt åt rätt håll, men kämpar som oss ger inte upp ha ha ha Yrla visst är det idag det gäller, vi lever nu o struntar i gårdagens elende

Logga in för att skriva en kommentar.