icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
27 augusti 2012 14:17
4

Muskler i vilande läge:((((( Hmmmmm

Ja så är det efter en bra men blöt o grå sommar, Hus vart det köpt i Norge så tiden har varit där o styrat lite, men det har varit alldeles för mycke socialt med både det ena eller det andra, men idag är det pån igen Hur har alla mina vänner o nära o kära haft det i sommar???? Bild när vi grillar nedanför huset på Kjerringöya

Kommentarer

 • 27 aug 2012 15:15
  Rogann
  Jag kom in på din blogg Jaropi,har försökt förut men det har inte gått så nu blev jag glad.Vilken mysig bild.Ursäkta du måste undra vem jag är Jag är Rogann Jag var med i våras men slutade o ville kolla Viktklubben,men blev så besviken att jag gick tillbaka hit Skrev på en forumtråd o undrade om det fanns några utmaningar som ska börja eller håller på Jag är intresserad
 • 27 aug 2012 21:15
  Jag kommer ihåg dig Rogann,,skönt se dig igen, hur har det varit i sommar, o hur har vikten varit?? Vi kommer köra från denna vecka igen på utmaningar om du vill vaar me igen, bara skriv där du,
 • 27 aug 2012 21:19
  Rogann
  Ja det vill jag gärna
 • 27 aug 2012 21:28
  Rogann
  Ursäkta du undrade hur sommaren varit Regn regn o regnigtInte det väder man önskat sig precis Vikten åker upp o ner hoppas ändra på det nu

Logga in för att skriva en kommentar.