icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Så svårt det är just nu. Planerat mat och träning men det faller nästan hela tiden. Jobbar 10-12 timmar varje dag och dras med ständiga förkylningar. Vad ska jag göra? Jobba mindre - lättare sagt än gjort. Måste börja prioritera mig själv för att må bättre. Omstart med träningen 3-4 ggr och - inte 5-7 ggr i veckan, helt enkelt vara lite mer realist:-) Just nu fokus på träning som är bra för ryggen då den krånglar dvs simma, stavgång och lättare styrketräning.

 
4 oktober 2015 18:36
4

Sista gången.............

Imorgon startar jag om igen för sista gången, klarade inte mitt mål förra året och jag sätter inte något exakt datum den här gången. Målet är att gå ner 12 kg inom en överskådlig tid samtidigt som jag håller igång träningen som jag har fått till den senaste månaden. Har investerat i 15 PT-immar och har bokade tider 2 ggr/veckan framöver. Nu kör jag....

 

Gillar

Kommentarer

 • 4 okt 2015 18:51
  Tita

  Lycka till!!!!

 • 4 okt 2015 18:56
  Mommo60

  Härligt... lycka till laugh

 • 4 okt 2015 21:30
  gasten

  Pepp till dig och lycka till !

 • 5 okt 2015 07:01

  Vad spännande! Ska bli kul att läsa om dina framsteg i din blogg.

Logga in för att skriva en kommentar.