icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Så svårt det är just nu. Planerat mat och träning men det faller nästan hela tiden. Jobbar 10-12 timmar varje dag och dras med ständiga förkylningar. Vad ska jag göra? Jobba mindre - lättare sagt än gjort. Måste börja prioritera mig själv för att må bättre. Omstart med träningen 3-4 ggr och - inte 5-7 ggr i veckan, helt enkelt vara lite mer realist:-) Just nu fokus på träning som är bra för ryggen då den krånglar dvs simma, stavgång och lättare styrketräning.

 
6 januari 2016 20:13
2

Kvällen innan dagen.....

Känns bra att börja jobba igen imorgon, samtidigt som en otrolig sorg ligger över mig (dramaqueena😊) Får se hur det hela går men planen är att styra upp både ätandet och tränandet framöver... men den största förändringen skall bli att sätta mig själv i främsta rummet👍🏼 Inte känna efter så mkt vad andra känner utan vad jag känner😏 Som det är nu så känner jag mig otroligt ensam....... Sista åren gått upp i vikt igen utan någon egentlig anledning - allt hänger ihop med att jag inte mått så bra psykiskt och då straffar jag mig själv fysiskt😔 Nya tag från imorgon (även om jag tjuvstartade idag) 👍🏼 Så svårt att blotta så här men jag skall försöka bli bättre ..

Kommentarer

  • 7 jan 2016 05:21
    Att jobba och ha vardag brukar, iaf för mig, underlätta planeringen av både kost och träning. Rutiner. *ler* Såg att du inte bloggat på ett tag. Ett tips är att logga in oftare, skriva i bloggen och läsa andras. Det är oerhört peppade och inspirerande! Lycka till!
  • 7 jan 2016 10:40
    Tita

    Pepp på dig du kommer igen👍👍👍👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.