icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Så svårt det är just nu. Planerat mat och träning men det faller nästan hela tiden. Jobbar 10-12 timmar varje dag och dras med ständiga förkylningar. Vad ska jag göra? Jobba mindre - lättare sagt än gjort. Måste börja prioritera mig själv för att må bättre. Omstart med träningen 3-4 ggr och - inte 5-7 ggr i veckan, helt enkelt vara lite mer realist:-) Just nu fokus på träning som är bra för ryggen då den krånglar dvs simma, stavgång och lättare styrketräning.

 
28 augusti 2014 20:17
1

att jag aldrig lär mig

Lång dag med möten runt lunch vilket ledde till 2 ägg framför datorn kl 15. Middagen vid 19 tog alldrig slut... började med det planerade men sen kunde jag inte sluta. Trots detta så slutade dagens intag på ca 1 400 kcal men så fel allt blir när jag inte håller mig till planen. En del av mitt problem är att jag låter min arbetssituation styra hur jag äter och mår.

Kommentarer

  • 29 aug 2014 08:47

    Det är bra att inse det så att man kan förändra. Det är viktigt med regelbundna måltider och visst är det så att om man inte ätit riktigt under dagen så blir det lätt allt möjligt sen på kvällen. Försök att äta nåt var 3-4 timme. Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.