icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 september 2010 14:57

Vaknade med huvudvärk...:(


Åååå. att vakna med huvudvärk är inte något jag gillar ..:( , har nästan aldrig ont i huvudet annars, men idag var jusst en sådan morgon, så jag gick upp och åt lite fil o musli, tog alvedon och gick och la mig en stund till.

Vaknade och huvudvärken va borta så himla skönt. Har pysslat här hemma ,tvättat 2 maskiner,  bakat matbröd, bakat bullar och 2 morotskakor som står i ugnen nu . trevligt att ha sådant i frysen när man får främmande. Mitt i allt bakande så ringde min härliga PT, och undrade om vi skulle träna ikväll. Så så blir det, känner mig jättepeppad.

Har varit o tränat.... kommer ha sjukt träningsvärk imorrn  =), i lår,  vader , mage o rygg

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.