icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 oktober 2010 07:37
3

Onsdag o en jädrans blåst


Går framåt med träningen, I Måndags blev det en långprommis, trots blåst, tisdag blev det 40 min på Crosstrainern på gymmet på dagen , när jag liks va där bokade jag in mig på ett pass Bodypump som skulle vara på kvällen, OJ va kul det är när man kan peppa varandra i en grupp sådär, många ""kom igen"" skrik ekade i lokalen. 

Ikväll blir det ett pass yoga, ser otroligt mycket fram till det, tycker det är  avkopplande, o jätteskönt för kroppen.

Tjingeling!!

Kommentarer

 • 6 okt 2010 14:16
  Tabirimiri
  måste fråga eftersom jag såg att du hade skrivit om yoga. Jag provade yoga för ett tag sen hmm på vårkanten närmare var det. OCh fick en väldigt underligt känsla i hela kroppen som jag alldrig nånsin vart med om. Var som att man hade vakna precis ungefär. Har du vart med om den? För jag har ju vart intresserad av att börja gå på det men inte våga sen efter den underliga känslan om det tillhör eller inte?
 • 6 okt 2010 15:06
  Jo den känslan får man av yogan, man går ju in i sig själv väldigt mycket så därför den känslan, Jag tycker att man känner att man har så mycket energi i kroppen efter ett pass. Så lär väl få mycket gjort här hemma efter passet. =)
 • 9 okt 2010 16:41
  Hej och hå vad du tränar. Det är skönt för kroppen att få jobba lite. Hoppas du får en bra helg och att du har lika fint väder som vi i östergötland. Vivan

Logga in för att skriva en kommentar.