icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 november 2010 14:29
4

Bullbak o gym o prommis ;)


Hej,  vaknade pigg o rask idag, så jag hade redan under veckan bestämt att jag skulle dra igång med bullbak, så sagt o gjort , himlarns tur att man har en assistent som gör grovjobbet med att göra degen. Så medans bulldegen jäste så gjorde jag en deg för havrekex också. Jag älskar verkligen att baka det är så himlarns avkopplande och eftersom det ofta kommer fikagäster så är det roligt att ha lite hemmabakat. =)  . När bullarna o havrekexen var gjorda blev det en lång prommis i solen och -2 grader  med en väninna. Och ikväll blir det gymmet en sväng också har jag bestämt.

Kommentarer

 • 7 nov 2010 18:05
  Oj, vad du hunnit mycket idag. Bullarna ser mycket goda ut, förstår om du har fikagäster, ha ha. Härligt med en promenad i solen. Hoppas du får en bra vecka.
 • 7 nov 2010 22:09
  Tabirimiri
  dom såg riktigt goda ut =)
 • 13 nov 2010 23:52
  Ser jättegott ut. Jag bakar sällan - har svårt att låta bli att äta upp det jag bakat ...:) Ha en bra helg!
 • 15 nov 2010 21:15
  Bajjan
  Mmmmm, hemmagjorda bullar med iskall mjölk! Åh så sugen jag blir. Ha det bra! Kram

Logga in för att skriva en kommentar.