icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 oktober 2015 07:49
1

Viken tickar neråt, ketonerna likaså

Igår vägde jag mig hos svärmor, så den brukar inte gillas, men den visade 4hg mer än vågen hemma idag, så okejrå, lite kunde jag lita på den.

Midjan krymper också -3,5cm sedan den 5e.

Blodketonerna igår var 2.0mmol/L vilket är riktigt bra, åt mest ägg dagen innan. Idag hade de dock krympt till 1.3 vilket jag tror beror på proteinpuddingen, eller förlåt. PROteinPUDding.
Jag har visserligen tappat det där maniska kravet på att äta några per veckor som jag hade i somras när de kom, samma krav som kvargen med nötchokladcreme när den kom. Men då har jag ju en bra motivation till att hålla mig undan, den är ju ändå inte en ursprungsföda. Men ack så gott!

Ikväll ska vi ha tv-spelsfest med några kompisar, ska försöka ställa chipsskålarna långt ifrån mig och hålla en påse med macademianötter nära hjärtat och likaså lite ostchips samt försöka hålla händerna upptagna med spelkontrollen :D

Och nu blir det reklamfilm! Nä skoja ba, snarare försöka mig på löpintervaller och se om fötterna håller :)

Gillar

Kommentarer

  • 17 okt 2015 13:59
    Tita

    Bra plan kör hårt!

Logga in för att skriva en kommentar.