icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 oktober 2015 17:03

Nere på ketosgräns

Gårdagen höll rätt bra, fram till att middagsgästerna kom och hade med sig snacks.

Dumle och pommes pinnes (mini frites som chips). Höll mig borta i 2 timmar faktiskt, innan jag började lite smått med en dumle. En till. En till. Ett gäng till. När sällskapet lämnat mig efter lite tv-spelande hade jag ett blodsocker på 8.0, rätt myckte högre än de vanliga trekommanånting jag haft senaste dagarna.

Och i morse vägde jag 400g mer och hade blodsocker på 4.0 och blodketoner på 0.4, precis på gränsen till ketos som är 0.5. 

Vi blev hämtade av svärmor imorse när sambon kom hem från nattjobbet, vi skulle fixa lite i hennes trädgård när han vaknade. Min svärmors skafferi är en nemesis, hon har alltid några goda småkakor och polly hemma. Mmmm, polly... 
Men för att bekämpa detta åt jag en hel del under dagen, ost, smör, ägg och hade med mig lite egen mat. Sådet funkade faktiskt bra :)

Klapp på huvudet!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.