icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 oktober 2015 11:16
1

Ketonerna slog nästan i botten

0,4 idag, ner från 1,6.
Först fattade jag ingenting, jag åt ju nästan inget annat än ägg och fett igår.
Sen kom jag ihåg att det var premiär på nya systembolaget dit vi var in och kikade. De bjöd på mousserande alkoholfritt, som var cirka superdupergott! och godis typ twist-påse. Tog två godisbitar och drack väl ca 1dl av vinet.

Då vet jag det.

I övrigt håller vikten på med nåt mystiskt. De senaste dagarna har jag ökat 100g per dag, det mystiska är att innan mens går jag upp och när blödningen kommer igång tappar jag vikt. Men denna gång blev det tydligen tvärtom. Fast midjan står still.

Gillar

Kommentarer

  • 21 okt 2015 21:55
    properra

    Bra jobbat! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.