icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 september 2015 23:02
2

Fettfasta dag 4 - ätardagen

Sista dagen på inneveckan sammanföll med ätardagen, där jag inte bara försöker hålla mig till te eller kaffe med kokossmör, utan mer fast föda.
Hade tänkt äta lunch med klsskompisarna innan vi drog åt våra olika håll, enköping, sockholm, östersund osv, men jag tog en tidig buss hem istället, mellanlandade i Luleå och hittade hasselnötssmakande kaffe på Indiska. Var riktigt gott :D

Ätardagens tuggbara saker bestod mest av ägg, smör, brie och nötter.

Nyss kom jag hem från gymmet, jag gillar att träna antingen väldigt sent eller väldigt tidigt. 20 minuter vardera av trappmaskin, lutande gåband och crosstrainer. Vanligtvis brukar jag lyssna på ljudbok när jag bara kör kondition men nu blev det lite musik och det kändes som om tiden gick snabbare.

Avnjuter nu kalla kokta ägg och majonnäs. Majonnäs är så fruktansvärt gott! Har fastnat i Downton Abbey, bara idag har jag sett nästan hela säsong 3.

Bjussar på ett par svettiga selfies

 

Gillar

Kommentarer

  • 18 sep 2015 07:15
    ImmaAmmi

    Heja elm010! Inte långt kvar alls till din målvikt nu! yessmiley

  • 18 sep 2015 21:21

    Tackarr!

    Vet dock inte vad jag väger i dagsläget, har haft vågångest snart 2 månader, men väger väl som vanligt runt 72-73. Vågar inte väga mig förrän måttbandet visar ca 77cm, då brukar jag väga runt 72.

Logga in för att skriva en kommentar.