icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
4 november 2017 00:06

Snart ett nytt år

ett bra år eftersom vartannat år är bra och vartannat år är ett dåligt år och detta år har varit uselt. En klok person sade då till mig att bestämma att detta år är det sista dåliga året. Hädanefter kommer det bara att finnas bra år. Det bestämde vi. Det är ju min egen inställning som avgör hur jag uppfattar vad som händer.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.