icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
29 december 2017 12:44
1

Sätt en bra kurs för hur dagen ska se ut (Gordana Biernat)

Hösten 2016 var livet underbart, annorlunda och spännande. Så fortsatte även det nya året 2017 ända tills en "bomb" föll ner helt oväntat med helt oväntat innehåll. Det var bara att glömma alla drömmar och lösa vad som behövdes för en ny situation som även den ändrades till viss del. Sedan dess har jag bara "flutit med" och undvikit att tänka eller prata för att på så sätt vara öppen på det bästa möjliga som komma skall. Det ordnar sig men jag har ingen aning om hur. Det finns någon mening med allt.

Jag har dock märkt att jag måste vara väldigt observant, för min kropp börjar säga ifrån. Igår var värst. Då händer det som ofta händer. Dessa små sammanträffanden!  Jag skall läsa en stund innan jag lägger mig. Tidningen är uppslagen på en artikel jag inte orkade läsa färdigt kvällen innan. Gordanas råd för en bra dag. (Finns på Tvitter.) Läser vidare."Vi skapar vårt eget universum utifrån vad vi tror på."

Det är hög tid att jag tar hand om den trädågrd som växer av mina tankar! Varför är det så svårt att vara snäll mot sig själv?! Den viktigaste människan i världen om jag vill vara till någon nytta för min omgivning.

Gott och klokt Nytt År!

Gillar

Kommentarer

  • 29 dec 2017 22:48
    paloma

    Tack detsamma☺

Logga in för att skriva en kommentar.