icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Vid besöket på sjukhuset 2013-08-21 konstaterade läkaren att mitt LDL-kolesterol låg för högt - 5,0 mål 2,5. Ny medicin och nytt besök hos min läkare om en månad. Denna månad vill jag tillbringa så nyttigt som möjligt, d v s leva normalt men ändå tänka extra på både motion och mat.

2013-08-26 rekommenderades jag att äta medelhavskost, kommer att bli svårt att genomföra med tanke på familjen men jag gör vad jag kan.

2016-11-09 LDL-kolesterolet låg på 1,9. Alla proverna i årskontrollen bra. Livet går vidare på samma sätt som hittills. Lyssna på kroppen!

2017-10-23 årlig hälsokontroll var OK. Tyvärr var inte LDL-kolestolet med i provtagningen denna gång. Kanske en miss för att jag beställde tid själv i stället för att vänta på en kallelse. Motion mycket viktig enligt läkaren.
4 mars 2016 22:06
4

Det lilla ljus jag har,

det ska få lysa klart, lysa klart, klart, klart, lysa klart. Denna underbara psalm, som vi sjöng med barntimmebarnen, den sjöng min uppdragsgivare igår när jag skulle hem från jobbet. I morse när jag vaknade hörde jag den i mitt huvud hela tiden. Då förstod jag att den ska få leda mig. Hade helt glömt bort den.

Jag sätter det ej under skäppan, nej,
det ska få lysa klart,
lysa klart, klart, klart,
lysa klart.

Gillar

Kommentarer

 • 4 mar 2016 22:52
  Bella50

  Fint.👍 Behåll den känslan framöver. Sätt texten på kylskåpet t.ex.

  lycka till 🌹👍

 • 4 mar 2016 23:40

  Så bra! :) Låt den leda dig! kram!

 • 5 mar 2016 07:47
  Tita

  Ja det var fint låt den vara din slogan framöver😄👍

 • 5 mar 2016 12:16

  Texten finns vid min säng nu så jag ser den varje morgon när jag vaknar. Trevlig helg till er alla!

   

Logga in för att skriva en kommentar.