icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

dussins blogg

83,5 kg 75 kg 125
12 januari 2019 01:27
3

Kanske en förändring kanske...

Nu jädrans brinner det i knutarna, benknotorna. Värk är aldrig kul. Ska nu se om det kan rulla av några kilon från tanten så lättar bördan i alla fall för knäna. 
Ikväll gick mitt startskott för 8 : 16. Som veteran inom jojobantning kan jag nog det mesta inom bantning. Alltså, bantning fungerar inte. Det är livsstilen som förändrar. Jag erkänner att jag blivit en fikamänniska på gamla dar. Så trevligt och gott som bara den, men kroppen mår nu inte så bra.

Jojobantning förstör, kan inte sägas tillräckligt många gånger. Jag är också en allt eller inget. Antingen äter jag för mycket eller inget alls, det har bara blivit så. 
Därför tänker jag att 8 : 16 kanske kan passa men att hoppa frukosten är inget för mig. Då kommer huvudvärken direkt och skallen fungerar inte alls. Det skulle bara vara att slösa bort tid. Så mitt matfönster innehåller en sen frukost, och en tidig middag. 
Idag var första dagen. Passar perfekt efter några veckors svår förkylning med extra allt. Matlusten drog igång igår när lukt och smaksinnena började komma tillbaka. 

Jag sover också för lite och fel tider, nattuggla! Att nattuggla betyder sena fikor, om så bara hårt bröd och varm dryck så är det inte kalorifritt.
Vid flera tillfällen har jag varit på väg mot köket denna kväll. Och i denna stund efter ett stort glas ljumt vatten suger det i magkrokarna. Huvudvärk hej! Inte mycket det tål!

Detta blir en omställning som jag tror går att leva med. Som den håsa jag är med ätandet kan det kanske även ändra de vanorna och resultera i ordentlig mat på tider det ska ätas, annars lär det inte hålla! 

Nu måste jag verkligen söka mig till kojs. Får botanisera mer här imorgon. 

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2019 06:33
  gittan52

  Välkommen hit och lycka till!

   

 • 12 jan 2019 07:48
  paloma

  Välkommen🙂

  När jag åt efter 5:2 fick jag också huvudvärk, jag drack mycket vatten men missade saltet. Men jag brukade äta några skuvor saltgurka, och då hjälpte det så jag slapp huvudvärken.

  Lycka till!

 • 12 jan 2019 09:20
  pralin

  välkommen. Här  är  vi alla  olika i  detta med  mat o motion .De är  ju  de  som  gör  att  vi kan gå framåt när vi kan  vara här  o peppa  varann. smiley

Logga in för att skriva en kommentar.