icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
23 oktober 2012 09:13
4

Varför är jag sååå trött

trött, trött och åter trött..Nog för att jag har en 4 åring, 2åring och en 5 månaders hemma som är vakna på natten och tidiga mornar men jag tycker att kroppen borde ha ställt om sig vid det här laget. Så min tanke var om det är omställningen med maten nu när jag snart har gjort min första nyttiga vecka....Men samtidigt borde inte kroppen bli pigg av all bra mat och motion??? ZZZzzz dags att få i sig frukosten (tvingar i mig då jag inte är frukostmänniska)

Kommentarer

 • 23 okt 2012 10:36
  Nos
  jag brukar lägga mig med två-åringen, och somna då (alltså vid halv nio-tiden). Då vaknar jag utvilad kl 05. Kanske vore något för dig? Fast du behhöver säkert lägga på några timmar i sängen, eftersom du antagligen ammar eller sköter ersättning till bäbisen. Så skippar du de där onödiga tv-timamrna på kvällen...
 • 23 okt 2012 10:47
  Rutgun
  Jag tycker det låter som om du skulle behöva sova ut ordentligt någon gång. Att ständigt bli avbruten i sömnen mitt i natten och sen upp tidigt så är det inte så konstigt att du är trött! Dessutom sliter det ut din kropp och tänjer på vad du orkar med. Har du ingen som kan avlasta dej och ta de större barnen över någon lörd/söndag så du får en chans att sova på dagen då den minsta sover? Hoppas det löser ser och att du inte blir sjuk av sömnbristen!
 • 23 okt 2012 11:45
  Apetina
  Det verkar ligga något "trötthetsvirus" i luften!? Styrkekramar till oss alla som är TRÖTTA!!
 • 23 okt 2012 12:23
  Tusen tack för alla varma hälsningar..nog måste jag se över mina sovvanor alltid...

Logga in för att skriva en kommentar.