icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
6 november 2012 09:02
2

trött och allmänt deprimerad

Fy fasiken vad trött jag är på mitt liv just idag, skulle bara vilja krypa ner i soffan och tycka synd om mig..(som om det skulle hjälpa). Hur ska jag hinna att vara alla mina jag och mina måsten på de få timmar som jag har varje dag... Först är jag tre barnsmor då den minsta har nå fejkkolik eller vad dem kallar det så han skriker så gott som varje vaken minut. Hur ska jag hinna vara den perfekta mamman till mina andra 2 barn? det går inte utan det slutar med att jag bara är irriterad. Sen ska jag även gifta mig i sommar och ja tittar man på bröllopsklänningar vad ser man då jo den perfekta bruden smala och glada tjejer till skillnad från en annan som känner vissa dagar att jag skiter i att gifta mig och där alla kläder sitter för trångt, en tjockis helt enkelt...JAG vill också vara den PERFEKTA bruden. Och som om inte det skulle räcka så håller jag på att försöka vara student, har nämligen två tentor kvar till examen.... Känns som vad jag än gör så blir det fel, allt blir liksom halvdant gjort.....Vet bara inte vart jag ska börja...SUCK

Kommentarer

  • 6 nov 2012 09:47
    jennyb
    Du är ju den perfekta bruden... för din man... :)
  • 6 nov 2012 10:43
    Jobbigt att känna att inte räcka till för alla barn, har du ingen som kan avlasta dig med minstingen en stund någon gång i veckan? Och du glöm inte att det som gör dig till den perfekta bruden är inte storleken på brudkläningen utan att du kommer lova att älska din blivande i nöd och lust.

Logga in för att skriva en kommentar.