icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
16 november 2012 07:06
1

tjuvvägningen var POSITIV nu får jag äntligen se 7an före 8an :D

ÄNTLIGEN!! Tog och tjuvvägde mig idag och äntligen väger jag 79,6...jag väger något på sjuttio och det känns såååå bra...detta gav mig motivation till att kämpa på i helgen.....

Kommentarer

  • 16 nov 2012 07:28
    Grattis och kämpa på i helgen!

Logga in för att skriva en kommentar.