icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
15 november 2012 09:00

Nu är det dags att sluta ha 2 bäbisar hemma

Så detta är natt nr 2 som jag inte fått sova då min 5 månaders bäbis håller på att få sin tredje tand och matvägrar...Så när jag satt där mitt i natten tänkte jag på att vad skönt att mannen har steriliserat sig så nu är det dem sista sömnlösa nätterna tills jag om kanske 20 år blir farmor :D Men jag har ju då en två-åring som jag också behandlar som en bäbis (till skillnad från pappan) Kanske är det därför han föredrar sin pappa för där får han vara en stor pojke? Nej idag kommer han få lov att bli stor. Så i natt var det sista gången han fick välling, nu har jag bestämt mig för en 2 åring behöver inte äta på natten. Det gjorde inte min äldsta (var mer strikt då det var mitt första barn antar jag). Samma gäller blöjan. Min 4-åring var torr på dagarna innan han fyllde 2 så i morgon blir det potträning för idag får vi storfrämmande så då orkar jag inte potträna, nej i morgon smäller det.....Efter det blir det nappen men jag känner att den får sitta kvar i munnen en stund...han är ju faktiskt bara 2 år min lilla pojke...Jag måste helt enkelt förstå att min lilla pojke håller på att bli stor....

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.