icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
10 april 2011 20:51
1

ångest, misslyckad och dåligt helt enkelt

Åå varför gör jag detta mot mig själv när jag äntligen börjat gått ner i vikt och allt gått bra, så blir jag sjuk och allt bara blir eländigt så då tycker jag synd om mig och frossar i det goda, struntar i att väga maten utan bara proppar i mig hela helgen... Så idag orkade jag bara inte ställa mig på vågen!!!! jag orkar ju knappt kolla mig i spegeln... Det jobbigaste är att jag inte känner mig nå nöjdare utan tvärtom misslyckad!!! jamena det bästa av allt är väl att komma i ett par byxor som har legat och väntat på en i garderoben istället för chips, pizza och allt vad det heter.... F**n också! i morgon är det måndag så då är det dags vare sig jag är sjuk eller inte att börja fylla i matdagenboken igen....

Kommentarer

  • 10 apr 2011 21:02
    ta nya tag i morgon och se det hela som en lärdom, att vara hård och arg på sig hjälper inte! Massa pepp på dig!! // Tove

Logga in för att skriva en kommentar.