icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 januari 2021 07:20
3

Nytt år nya utmaningar

En höst av oregelbundna träningar på Friskis och mer onyttigheter än sinnet klarar av. Och i november smittad av covid. Startar på ny kula detta år och vill såååå gärna komma igång med styrketräningen igen men är rädd att gymmet inte ska sköta sig ang. Antal besökare/yta. Vågar jag skaffa gymkort igen? Däremot tränar jag uteslutande TIDIG morgon (innan 09.00) så jag borde klara mig från överträdelser. 
Måste också bli bättre på detta med matlagning - för mig är det lunch på förskolan där jag jobbar och sen till middag blir det oftast bara äggröra. Vill ju gärna laga näringsriktig snabb mat så därför ska jag göra ett försök nu med MATDAGBOKEN. Wish me luck 

Gillar

Kommentarer

 • 10 jan 2021 07:33
  Foxy

  Lycka till 🙂 Ge det lite tid men ge inte upp 👍

 • 10 jan 2021 10:02
  klaraelv

  Lycka till och välkommen.

  Jag undviker ännu gymmet, kommer att börja om när man fått vaccinet.

 • 10 jan 2021 10:35
  MAS63

  Lycka till och sköt om dig!

Logga in för att skriva en kommentar.