icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 januari 2021 07:20
1

Nytt år nya utmaningar

En höst av oregelbundna träningar på Friskis och mer onyttigheter än sinnet klarar av. Och i november smittad av covid. Startar på ny kula detta år och vill såååå gärna komma igång med styrketräningen igen men är rädd att gymmet inte ska sköta sig ang. Antal besökare/yta. Vågar jag skaffa gymkort igen? Däremot tränar jag uteslutande TIDIG morgon (innan 09.00) så jag borde klara mig från överträdelser. 
Måste också bli bättre på detta med matlagning - för mig är det lunch på förskolan där jag jobbar och sen till middag blir det oftast bara äggröra. Vill ju gärna laga näringsriktig snabb mat så därför ska jag göra ett försök nu med MATDAGBOKEN. Wish me luck 

Kommentarer

  • 10 jan 2021 10:04
    lenhal

    Lycka till 🌺

Logga in för att skriva en kommentar.