icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 April 2012 10:25
2

Snöfall o matlådor

Idag snöar det, och jag passar på att fixa lite matlådor. Ska försöka städa lite diga men vet inte riktigt var jag ska börja, det är massor av saker som står på fel plats, bokhyllan ser förjävlig ut alla ytor och skåp är fulla och oordning. Jag tycker att det är så energikrävande att plocka o organisera, men också går det åt en massa energi varje gång jag ser elendet. Så det är bara att sätta igång.

Kommentarer

  • 20 Apr 2012 10:48
    NoAngel
    Börja i ena änden och ha en svart sopsäck som din bästa vän :) Hade kaos hemma för ett tag sedan, men började längst in i vardagsrummet och sorterade, kastade och la det på sin rätta plats. Tog ett par dagar men nu är det helt klart värt allt slit. (Dessutom blev det en vända på tippen med massa skräp som jag undrar varför jag ens sparat). :)
  • 20 Apr 2012 11:17
    SandyC
    Har precis samma problem här. Saker står på fel plats. Så jäkla besvärlig att hitta vilken ände man ska ta.

Logga in för att skriva en kommentar.