icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 april 2012 11:04
3

Fortfarande sjuk

Nu är jag inne på min 3:dje förkylningsdag, känns värre en hur det var igår :( Har så ont i kroppen, näsan rinner, och denna ständiga yrsel vid aktivitet. Allting jag gör tar en evighet att göra. Har varit på en morgonpromenad med hundarna och en liten tur sväng tar dubbelt så lång tid att gå. Det är frustrerande att bli helt slut av att stå å diska. Jag sitter nu på morgonen med samvetskval pga att jag ska på en visning på en lägenhet på måndag. Jag känner att jag sviker min sambo, men vi har ju haft dessa diskussioner i två år nu. Vi har pratat redan två/tre gr i år om att jag vill flytta men de första gr körde han över mig, vi har gått med på familjerådgivning och jag vet att min sambo gör sitt bästa osv, det är bara synd att han inte märker själv hur det står till, han bara förnekar det hela. Bara för att jag ska flytta så vill jag inte sluta med familjerådgviningen, jag vill göra ett bra avslut för oss båda. Jag har stannat kvar i detta förhållande senate två åren för jag har känt ett ansvar över min sambo, jag vill inte att han ska gå under. [FET]Jag vet ju också att jag sviker honom genom att stanna kvar och vara bitter. [/FET] Vill han inte ha någon kontakt med mig efter jag har flyttat så får jag respektera de osv. Jag känner mig också egoistisk, när jag är rädd för att jag inte kommer få med mig några saker från lägenheten. Han har ju berättat om sin förra sambo som bestämde sig för att flytta och hon fick inte med sig ett dugg. Han vägrade o ge henne något. När jag flyttade ihop med min sambo så fick jag inte plats med mina möbler och saker så jag fick ge bort dem. Min sambo ville inte gå med på att byta ut något som var hans o ersätta med mina saker :( Med åren vi har levt ihop så har jag köpt nästan allt till hemmet, men jag är rädd för att jag inte vågar kräva att få ta med det. :( Han har alltid svar på allt, speciellt när han har bestämt sig för att vinna olika diskussioner.

Kommentarer

  • 14 apr 2012 14:52
    Du är inte ett dugg egoistisk. Vill att du ska veta det. Att du har gjort denna viktresa samtidigt som du har haft detta att tänka på under denna tiden är otroligt starkt. Du ska sätta dig själv i första rummet och kräva att få de möbler som du har köpt till lägenheten. Ush också att du är sjuk på allt detta :/ krya på dig nu och ta hand om dig!
  • 14 apr 2012 16:54
    Tack
  • 10 maj 2012 14:11
    Men! Det här kände jag att jag var tvungen att kommentera. Ni faller under sambolagen såvida ni inte skrivit av er det på något sätt? Har du några kvitton eller bevis för att du köpt sakerna? Låt honom inte köra över dig, det är dina saker med!

Logga in för att skriva en kommentar.