icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 april 2012 15:39
4

Åt helt fel igår...

Stackars min mag o kropp! Igår gjorde jag ett litet avsteg från min kostplan och det slutade med ett stort avsteg när dagen var slut. Jag vaknade imorse, med illamående, huvudvärk, ont i magen o svullen i kroppen. Min första tanke var: Så här har jag missandlat min kropp iflera år :( Man kan ju fundera om de andra vid bordet mådde lika dåligt vid dagens slut. Igår så tyckte jag att många klagade på att godis var ifokus vid påsken, men ändå delade de ut de största äggen osv... Idag har jag ätit som jag ska igen, och ägnat hela dagen åt vårstädning. Nu på eftermiddagen har jag fortfarane ont i magen så det blir nog lite små pyssel hela dagen hemma. Glad påsk och va rädd om er!!!

Kommentarer

 • 7 apr 2012 16:23
  SandyC
  Antar att din mage är väldigt känslig efter så lång tid på pulver. Nu vet du iaf om det är värt det. :) Glad godisfri påsk!
 • 7 apr 2012 19:32
  Har gjort mitt avsteg idag och känner mig också väldigt svullen. Ush :/ Är ärligt talat lite rädd också. Tänk om man hamnar där igen i sina gamla vanor...det får bara inte hända...
 • 8 apr 2012 10:15
  Ovanlig- jag tycker inte du ska vara rädd för att hamna där igen med dina gamla vanor. Alla vi kommer göra snedsteg ifrån våra nya vanor, men vi går på engång tillbaks till våran nya livstil igen. Jag ska försöka komma ihåg hur min kropp mår när jag gör snedsteg. Nu är det två dagar sen jag åt fel och jag känner mig fortfarnade svullen och har ont i magen. Det är inte så lockande att göra något snesteg nu den närmaste framtiden :) Något annat som är jobbit är att gymmet är stängt under påsken :( Gud vad jag saknar att träna.
 • 8 apr 2012 20:33
  Ja, jag kan ju erkänna att det blev ett rejält snedsteg idag med, men att jag kommer att gå tillbaka till min livsstil igen som vanligt imorgon. Det känns inte bra, men det är som du säger att sålänge man går tillbaka till sin nya livsstil så kommer det inte förstöra allt för mycket. Tråkigt att gymmet är stängt :/ men om du blir väldigt träningssugen så kan du ju ta en joggingrunda? Eller göra lite styrkeövningar på vardagsrumsgolvet kanske ;) ?

Logga in för att skriva en kommentar.