icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 april 2016 21:37
4

Velar fram och tillbaka....

Är det bara jag som inte vet hur jag vill äta..lchf,,viktväktare,,lchf..viktväktare?. Jag velar fram och tillbaka fast jag vet att min man som är diabetiker mår kanon av lchf kosten så nu tror jag att vi inriktar oss på det.. ska försöka variera kosten lite för det är där jag brukar falla.. å om jag faller så får jag fortsätta sen ändå..resan är krokig ..precis som livet men man får inte ge upp.. har ätit bra i helgen och sover bättre igen nu på nätterna.. tror definitivt att det är för att jag ter mindre kolhydrater.. Ny vecka ch mot nya mål..

Kommentarer

 • 3 apr 2016 21:49
  TheDress

  Jag velade också fram och tillbaka, mådde superbra på lchf och trivdes jättebra och tror verkligen att det är bra för kroppen, men saknade för mycket och tröttnade snabbt på maten jag lagade. SÅ, jag kör en medelväg och kör paleo med kalorikontroll nu :) Rekommenderas verkligen! 

 • 4 apr 2016 08:10
  gittan52

  Vad är det som gör att du velar?

   

 • 5 apr 2016 06:09

  Tappar suget efter ett tag för att jag saknar att inte få äta pasta ,potatis..bröd mm..men allt hänger ju på planering och hitta nåt som ersätter detta vid måltider.. men sen vet jag ju att jag mår kanon av att inte äta det så nu ska jag försöka ge mig till tåls och planera bättre

 • 5 apr 2016 07:25
  gittan52

  Det där känner jag igen smiley

  Ibland har jag lutat mer åt LC-hållet för då har jag kunnat tillåta mig lite potatis och någon Pågens Lingongrova emellanåt.

  Hoppas du fortsätter äta mat som du mår bra av yes

Logga in för att skriva en kommentar.