icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 april 2016 04:48
3

Väger mig torsdagar:)

Efter mitt festande i helgen så har jag kört lchf "på riktigt" igen och torts mitt fuskande i helgen så blev veckans nedgång -1,0 kg.. hade ju hoppats på mer sedan nyår när jag gjorde ett avtal med mig själv men får väl se att 4,5 kg är bättre än inget.. nu ska det gå. Känner mig lättare i kroppen..men allt hänger ju på planering som allt annat. Vårt husbilsprojekt går in i sluttampen nu så nu är det full aktivitet med symaskin och gubben snickrar.. hade som förhoppning att kanske kunna åka en sväng nästa heög men vi får väl se hur det går med de.. annars blir det till kristi himmelsfärdshelgen.. Ha det gott.. en kopp te med kokosfett och lite grädde så står jag mig tills det blir frunsch kl 9 :)

 

Gillar

Kommentarer

 • 21 apr 2016 05:56
  viljans

  Som sagt, alla kilon som försvinner är toppen, du går med näsan mot målet även om det är lite krokigare ibland! Lycka till i fortsättningen och massa pepp!!!!yeswink

 • 21 apr 2016 07:36
  Bella50

  Det är väl bra med -4,5😧....det kommer bli mera. 

  Husbilsprojekt ...ja, det har vi också.

  Inuti är den klar men i år ska den göras fin utanpå.

  Slipas och målas...av oss själva 👏👍

  Gamla Bettan är över 40 år...så det blir bättre än innan.

  ha det gott 💐👍

   

 • 21 apr 2016 23:28
  vår husbil är en -94 och vi hsr fixat inuti i år.. ganska fräsch utvändigt??

Logga in för att skriva en kommentar.