icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 augusti 2013 06:41
2

Tuff vecka!

Denn avecka blev det 0,2 kg upp.. inte så mycket uppgång iaf efter en tuff vecka.. har inte kommit ut på mina dagliga promenader och har svårt att fokusera mig på maten.. ätit alldeles för mycket. Nu har jag vägt in mig för nästkommande vecka och nu ska vågen ställas undan tills dess... Har varit manisk på den i veckan och vägt mig morgon och kväll och tror att det är ett stressmomebt för mig.. Plockas fram på torsdag morgon igen nästa vecka... Ha en fortsatt bra dag och detverkar bli en kanonhelg med fint väder i helgen och idag fyller mitt lilla barnbarn 2 år....kalas idag...utan tårta :*

Kommentarer

  • 22 aug 2013 09:04
    Ja, så är det ibland - den rackarn (vågen) går åt fel håll. Trist att det varit en tuff vecka. Nu är det ny vecka och nya tag. Pepp, pepp!
  • 22 aug 2013 09:57
    Om du ätit alldeles för mycket och ändå bara gått upp 0,2 kg så är ju det ett lysande resultat!! Jag har också haft "vägningsmani" men det kan nog vara bra att ställa undan vågen en vecka åt gången då något hg hit eller dit egentligen bara kan vara om man varit på dass eller inte ;-) Lycka till med kommande vecka :-)

Logga in för att skriva en kommentar.