icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 juli 2014 08:08

Snart en månad...

Gjorde en nystart den 30/6 och kommer att väga mig en gång i månaden har jag tänktmig så jag hoppas nu på torsdag att det är nåt minus iaf.Har inte varit så motiverad alldeles för många utsvävningar men när jag nu såg kort på mig som min make tagit igår så fick jag en chock.. tyckte själv att jag känns smal men huvva....nu vet jag och nu ska jag ta mig i kragen.. har inte bestämt mig för lchf eler kaloriräkning..mår bra anär jag varit duktg på lchf men svävar ut och unnar mig för mycket. Men mår så himla bra på det lutar åt det iaf.. Vägning nu på torsdag den 31/7 och sen ingen vägning för 31/8 igen då..alltså en gång i månaden... ska ställa undan vågen så jag inte ser den.. tjingeling på er!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.