icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
20 september 2012 21:09
3

Skiter i allt...tror jag...eller inte???!!

Ena dagen superpeppad,andra dagen äter jag allt som jag kommer över..Matmissbrukare eller vad? Det enda som jag tänker på är mat... varför?? Förstår inte varför jag inte kan släppa dessa tankar. Vågen dras fram varje morgon fast jag vet att det inte är bra att väga sig ofta.. nej nu får det vara ett slut på detta... Läser allt om viktminskning..lchf..viktväktarna..gi..mm. nej nu måste jag hitta en form som passar mig... En spark i röven är det jag behöver...

Kommentarer

 • 20 september 2012 21:43
  Swesent
  Kanske Periodisk Fasta kan hjälpa? Den ger ett mycket sundare förhållande till mat. Men samtidigt gäller det att man klarar av att fasta 16 timmar per dygn. Om du ändå håller på att plugga viktminskning så kan du slänga ett öga på följande länk. Där beskrivs PF mycket utförligt. [LANK]http://www.styrkelabbet.se/periodisk-fasta/[/LANK] Jag håller tummarna för att du finner en fungerande metod som du kan baka in i din vardag. Lycka till! (Någon spark får du dock inte av mig, jag är för snäll för sånt.)
 • 20 september 2012 21:48
  Ska absolut läsa detta.. tack för tipset!
 • 21 september 2012 15:26
  hej ja det är jobbigt. hälsn yrla [LANK]http://bokstart.blogspot.se[/LANK]

Logga in för att skriva en kommentar.