icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 September 2013 23:01
2

Räknar kalorier igen...

Äter och räknar kalorier igen nu.. äter lchf men inte strikt men nu har jag hakat fast där jag går upp och ner som en jojo så nu måste jag räkna lite kalorier oxå och se vad som händer... Spännande att se i morgon...Sen har vi nu äntligen bestämt hur köket ska se ut så i morgon beställs det och då kommer det om 2 veckor..tjohoo... efter en massa år som det stått ofärdigt så ska det nu äntligen bli av... Längtar så....Blir både ett nytt kök och renovering av vardagsrum och ny värmepump och sen har fönstren blivit bytt så nu känns allt mycket bättre.. har varit eftersatt så länge..men så är det när det är knapert med pengar men nu har det äntligen börja vända.. Tjingeling och hoppas på ett minus i morgon...

Kommentarer

  • 13 Sep 2013 16:40
    Vad kul med nytt kök - jag kommer i håg det som det vore idag - vad fint det var, knappt att jag vågade använda det - torkade bänkarna som en tok :-) Det var 20-år sedan, ups vad tiden går fort :-) Gjorde en liten uppdatering i våras med nytt kakel och induktionshäll. Skulle köpa ny inbyggnadsugn, micro, kyl och frys också men det blev inte av just då - det gamla funkar än så det hänger väl med lite till. Kan det vara så att det är vätska som gör att vikten går jojo. När man tar bort kolhydraterna så miskar vätskan i kroppen (det är därför som man går ner de första kilona så snabbt). Om du sedan äter lite mer kolhydrater igen så får du mer vätska (vikt) sedan lite mindre kolhydrater några dagar , mindre vätska (vikt). Bara en teori - men jag vet att jag var väldigt känslig och vikten stack direkt upp drygt ett kilo när jag "fuskade". Det spelar ju i och för sig ingen roll - det är ju en långsiktig viktminskning som man vill få till, men det är ju så trist när man står där på vågen. Pep el i pepp, pepp
  • 14 Sep 2013 06:11
    Jag tror också att man binder vätska men jag måste hinna en balans där jag hittar mig själv.. jag tror inte jag kan vara en strikt lchf:are utan blir nån liberal eller gi eller nåt som passar mig bara.. Ha en bra helg jetstart..nu drar jag iväg på jobb strax..mot östersund

Logga in för att skriva en kommentar.